Linedanser og far

Date

Den her uge har været hård. Nok egentlig mere de sidste 14 dage. Jeg er træt hele tiden. Humøret er ikke i top og jeg bebrejder mig selv en masse ting. Selvom jeg ville ønske at jeg kunne acceptere at det er sådan det er, så er det bare svært. Jeg skælder mig selv ud. Jeg siger jeg bare skal tage mig sammen. Alt det jeg siger til mig selv for tiden, er ting jeg ville blive voldsomt vred og ked af, hvis andre sagde til mig.

Jeg forsøger at gøre nogle ting som normalt giver lidt energi, men det hjælper ikke. Jeg har ikke rigtig lyst til noget.

Jeg ved godt hvad det her betyder. Humøret går den forkerte vej og det handler om at være opmærksom nu. Det er lige nu, at balancen mellem at give sig selv lov til at slappe af, uden at falde i et mørkt hul er voldsomt svær. Det er en kamp der, lige nu, tager alle mine kræfter. Jeg går på en line og der er langt ned hvis jeg vælter. Jeg har taget en sikkerhedsline på, i form af at have inddraget min mor i, hvordan jeg har det. Det ændrer ikke på, at jeg ikke kan se bunden af det hul jeg lige pt. balancerer over.

Det føles som at svigte som menneske.

David Buus

Det at jeg lige pt er så ustabil, har desværre også konsekvenser for min evne til at være far, som jeg gerne vil være det. Jeg “væltede” for 14 dage siden og det ved min søn. Det har, helt naturligt, fået ham til at bekymre sig mere. Derfor har jeg aftalt med min far, at N ikke skal være her til to overnatninger som hidtil, men at han skal komme her én dag efter skole og så blive hentet om aftenen. Det føles som et kæmpe nederlag. Det føles som at svigte som far. Det føles som at svigte som menneske.

Min fornuft ved godt, at det forholder sig stik modsat. Jeg er en god far, når jeg tager den beslutning. Jeg er en ansvarsfuld far, når jeg tager den beslutning. Det ændrer desværre ikke på følelsen. Det føles som at kaste sit barn på porten. Jeg bliver bange for, om jeg fortæller ham, at det er hans skyld. At det er fordi han er besværlig. Om jeg får ham til at tænke, at han overhovedet har en rolle at spille i alt det. Det har han naturligvis ikke. Han er en helt igennem vidunderlig dreng, men jeg bliver bange for, om jeg ødelægger ham.

Relaterede
blogindlæg